Officiellt arbetslös

Jag är förmodligen den enda som förtillfället, med nuvarande ekonomiska situation, är glad över att vara arbetslös. Men det var så skönt att gå ut från S-market och veta att jag aldig behöver gå dit för att jobba igen.
Men att hänga där på min fritid kommer jag självklart att fortsätta med. Jag har inget annat liv.

Konstateranden

Jag är en jäkla dålig bloggare. Ny bloggdesign hade helt klart ingen inverkan på mängden inlägg. Konstigt.

Jag har TRE (3) jobbturer kvar i S-market, karis, Varuboden. Det är 22,5 timmar, det är 1350 minuter. Usch, det låter mycket. Jag håller mig till att räkna resterande arbetsturer, altså 3 !

Jag funderar på att klä ut mig till spindel på halloween. Var kan jag hitta en tillräckligt stor spindeldräckt?

Saunalahti hotar med att stänga av mitt simkort för att de tycker att räknigen är obetald.

Okej, nu räcker det med information för idag.

Enjoy

Wohoo.. Nu kan alla mina 3 läsare njuta av min nya design gjord av ingen mindre än Miilo. Tusen tack !

Note to myself ...

... angående matlagning : man behöver inte lägga i av alla kryddor man hittar, man behöver heller inte använda halva kryddburken på en gång. Och man behöver definitivt inte laga mat så det räcker åt 10 personer om man är ensam.. Hur svårt ska det vara att komma ihåg?Överväldigande bevismeterial

Återigen fann jag hemmet våldgästat då jag återvände hem idag. Förövaren hade lärt sig av tidigare misstag och denna gång låst dörren och ställt undan disk men trots det fann mina hökögon bevis för att någon befunnit sig i huset under min frånvaro. Bevis ett : kattens matskål hade flyttats till rätt plats, den var inte där då jag gav mig av. Följande bevis var svårare att hitta men återigen finner den tålmodiga svar på sina frågor. Bevis två : dörren till rummet som inte finns hade öppnat vilket är ett säkert tecken på att någon använt datorn som befinner sig där. Och sist men inte mint fann jag i roskisen pizzapapper som tillhörde mat som jag inte förtärt. Some one is out to get me, helt klart, personen i fråga försöker svälta ihjäl mig genom att äta upp min mat utan att jag vet om det.

Förövrigt försökte jag idag för första gången i mitt liv ge blod men fick nej på grund av medicinering. Slipp då, om de inte vill ha mitt blod så behåller jag väl det själv då! Men jag fick gratis kaffe och kaka för besväret i allafall.  

Paranoid?

En av de positiva saker med att bo ensam är att allt alltid ligger precis där man lämnat det. Eller nästan alltid i allafall. Igår då jag återvände hem från mitt jobb (jag saknar förövrigt ord för att beskriva mina känslor för platsen i fråga) möttes jag av en olåst dörr. Hmm, kanske jag glömt att låsa dörren innan jag gick på jobb ? Men väl inne upptäckte jag ett glas ,som jag med 99 % säkerhet INTE använt de senaste 2 månaderna, som stod på diskmaskinen. Jag bestämde mig för att söka efter ytterligare spår efter förövaren som tydligt inte brytt sig om att sopa igen sina spår efter att ha väldgästat mitt hem under min frånvaro. Och den som söker den finner, åtminstone 2 bödskivor saknades från brödpåsen och i kylskåpet fann jag att smörpaketet låg OVANPÅ skinkanpaketet.

Vem är den skyldiga som gått in i mitt hus och ätit av mitt bröd och min skinka och uppnebarligen också druckit något ur ett glas och sedan bara avlägsnat sig utan minsta livtecken. Jag har mina aningar om vem förövaren är men av försiktighets skäl väljer jag att inte säga något innan jag kan väcka åtal på säkra grunder. Jag kommer nu att börja en förundersökning som kommer att överbevisa den skyldiga. Om DU känner dig träffad av anklagelserna ovan vänligen kontakta mig och återlämna mina bröd och skinkskivor samt ett skadestånd för det psykiska lidande du orakat mig så kan vi kanske komma till en kompromiss i frågan som inte innebär så hårda konsekvenser för dig.

Och nästa gång DU gör det, lägg för guds skull tillbaka allt där det låg innan och lås dörren efter dig, så jag slipper få en hjärtattack och dö på grund av dina gärningar! TACK PÅ FÖRHAND !


RSS 2.0